bearboti.blog.hu

2010. június 13. 12:04 - Kenezy

Az örök túlélőről egy keveset:

profil.jpgBear Boti, azaz Báthory Botond New York mellett született 7081 km-rel arrébb, Miskolcon. Kemény gyermekkora volt, katonai iskolában nevelkedett 14 éves koráig. Ezután körbejárta az egész világot, különböző túlélési technikákat keresve. Ez négy évébe került, ezalatt eljutott Kamchatkában, ahol nagyon jó barátságot kötött az Indukkal. Itt tanulta a különleges halfogási-módszert, amikor is:

"bele kell huggyozni a vízbe és akkor megdöglenek a halak és feljönnek a víz tetejére." 

Ezt követte a különleges hadsereg, ahol tudása nagy részét szerezte, mint pl: szánkó készítés, hőszigetelt bunker építés, ürülék felismerés, stb..., de vajon Ő, hogyan vélekedik saját magáról:

"Szabadidőmben relaxálok és a családomat eddzem!

Két fiam van, szeretném, hogy olyan nagyok és erősek legyenek mint én!

A forgatás során megtanultam, hogy mindig tudnom kell, hogy hova is kell HUGGYOZNI!"

Nézd meg Te is a sorozatot és tanulj el mindent Bear Botitól, hogy túlélj bárhol és bármikor a legextrémebb körülmények közt is!

Címkék: hír
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bearboti.blog.hu/api/trackback/id/tr542078044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Here 2010.06.27. 16:44:30

Sziasztok te egy idegbeteg isten vagy:D hallod minél többet nem lényeg hogy kell hozzá idő csak legyen megcsinálva legalább olyan jól mint az eddigiek:D
bearboti.blog.hu
süti beállítások módosítása