bearboti.blog.hu

2011. február 22. 22:16 - bearboti

Megvan a következő rész Címe!

A B&M STUDIO már megírta a következő rész alap sztoriját, illetve elkészítette annak „forgatókönyvét” is. Így megszületett A Túlélés Törvénye Bear Botival – A SZIGET címmel a hivatalos 3. rész . A történet, - ami a címből is kiderül - egy szigeten fog játszódni, ahol Bear Boti egy hajótörést szenvedett hétköznapi állampolgár bőrébe bújva, megpróbálja túlélni a vízzel körülzárt kis édenkertet, ami az idő múlásával földi pokollá változik.

sziget.JPG

A forgatás helyszíne a 361 hektáros Nyékládházi bányató (Gólem tó). A forgatás ideje még odébb van, 2011 nyara (júliusa vagy augusztusa), de a várakozást kárpótolni fogja, hogy 30 percesre tervezik a műsort még több poénnal és extrém helyzetekkel.
Címkék: hír
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bearboti.blog.hu/api/trackback/id/tr242681884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bearboti.blog.hu
süti beállítások módosítása